Toni Benavente García

Dissertacions d'un poeta

SINOPSIS

Aquest llibre és un breu poemari acompanyat d'il·lustracions. Un llibre fet per ser llegit i rellegit, un llibre que no es pot llegir ni en qualsevol lloc ni a qualsevol moment. En ell hi ha una poesia molt profunda i introspectiva, una poesia que rebusca i remou en el nostre interior, en el més profund de nosaltres mateixos. Una poesia que cerca la bellesa dels sentiments en la seva forma més primigènia i que intenta sobretot despertar el més profund de cada lector. En aquest llibre, l'autor intenta que el lector pugui submergir-se en un somni gràcies al sentit de les seves paraules.

Una poesia que manifesta sentiments, emocions i reflexions de l'autor. Una poesia caracteritzada pel predomini del vers lliure, on l'autor busca el seu propi ritme, sense lligams de rimes o mètriques.

El llenguatge de la seva poesia està molt lluny del llenguatge que es parla pel carrer, perquè el poeta sempre tracta d'expressar només l'inexpressable. Per això, el que s'espera que el lector trobi sempre en la seva obra, és aquest pur sentiment que converteix un poema en alguna cosa totalment perfecte. Per això no només li importa el que en ell es diu, sinó també el com està dit.