Toni Benavente García

Realidad poética. Alteración de la conciencia.

SINOPSIS

L'autor en aquest llibre fa canviar de vida a les coses, traient amb la seva xarxa tot allò que es mou en el caos de l'innombrable, tendint fils elèctrics entre les paraules i donant llum a racons desconeguts. Intenta conduir al lector més enllà de l'últim horitzó, en aquest camp que s'estén més enllà de la veritat i la falsedat, més enllà de la vida i de la mort, més enllà de l'espai i del temps, més enllà de la raó i la fantasia, més enllà de l'esperit i la matèria. Intenta que els lectors visquin una vida millor que la que ja existeix.

En aquest llibre, l'autor intenta transmetre el rerefons que hi ha darrere de moltes de les contradiccions i absurds de la nostra societat i el nostre temps. No només intenta transmetre als seus lectors els seus pensaments poètics, sinó també reflectir certes peculiaritats humanes molt presents en el món. Intenta obrir una porta a certs pensaments filosòfics, a fets no sempre arbitraris, a delicades qüestions que un cop exposades i obertes als lectors, crearan un debat intern en les seves futures decisions.

En el llibre es poden observar dues parts ben diferenciades, una seria "Alteración de la conciencia", on el lector pot gaudir d'una sèrie de dissertacions i relats curts, i una segona part, "Realidad poética", que està composta per un poemari o col·lecció de poemes que no són més que un recorregut per les seves inquietuds i desvetllaments, reflexions que han deixat petjada en la consciència de l'autor i que configuren la geografia dels seus sentiments.