Dóna-li una ullada al llibre

Dissertacions d'un poeta.

Poesia / Edició en català

"Dissertacions d'un poeta" és un llibre de poesia molt profunda i introspectiva, on l'autor despulla la seva ànima i analitza tant l'amor com el dolor humà. Un profund sentiment que ens produeix passió i dolor, però també amor i enyorança. Dins d'aquest llibre el lector trobarà uns paisatges impossibles que ens convidaran a recórrer tots els seus senders i racons. Un món de solitud, ple d'ombres i records. Aquesta lectura pot ser una bona experiència si la llegim amb una actitud molt receptiva i tranquil·la.

El temps esborrarà aquestes absències solitàries,
oblidant els teus ulls sota el sol de la muntanya,
mes no puc, impossible deixar d'oblidar-los,
tan bufons, tan bells, tan plens de calma.

Els nostres cors difícilment es troben,
van fugir gelats per un fred gebre, sense sol,
sense lluna plena, van deixar d'estimar-se,
van deixar de conèixer-se a la sortida de l'alba...Dóna-li una ullada al llibre

Realidad poética. Alteración de la conciencia.

Assaig i poesia / Edició en espanyol

En aquest llibre, mitjançant la poesia i l'assaig, s'intenta fer reflexionar al lector sobre l'estat de les coses sobre tot el que es mou en el caos de l'innombrable, tendint fils elèctrics entre les paraules i donant llum a racons desconeguts. Intenta conduir al lector més enllà de l'últim horitzó, en aquest camp que s'estén més enllà de la veritat i la falsedat, més enllà de la vida i de la mort, més enllà de l'espai i del temps, més enllà de la raó i la fantasia, més enllà de l'esperit i la matèria. Intentant transmetre el rerefons que hi ha darrere de moltes de les contradiccions i absurds de la nostra societat i del nostre temps.

Aquella gran mujer vivía en un pueblecito perdido en el Pirineo, cada mañana se levantaba con los primeros cantos del gallo, se colocaba por encima su roída bata de franela, adornada ya por una multitud de agujeritos desiguales debido al gran apetito de las polillas y se dirigía hacia la chimenea para calentarme un tazón de leche. Yo jamás osaba levantarme antes que ella. Esperaba plácidamente en el viejo y mullido jergón, hasta que ella venía muy sigilosamente hacia mí con el tazón en la mano, se arrodillaba y me daba un tierno beso en la frente...Dóna-li una ullada al llibre

La República de Catharus.

Narrativa fantàstica / Edició en català

"La República de Catharus" és una història de fantasia que tracta sobre el poble de Catharus en el llunyà món de Nubilum Terrae. Un poble perseguit pel Regne Constitucional d'Uros, els Papanuts i els Urcos. Una narració selectiva i crítica sobre els esdeveniments que van succeir a Catharus. És la història de la interminable lluita pacífica dels ciutadans de Catharus que intenten canviar el futur del seu poble, buscant la seva llibertat i la seva independència.

En l'últim esglaó de la piràmide de la jerarquia de les Bèsties del rei dels Papanuts, es trobaven els Urcos amb armadura negra, monstres deformes dels quals emanaven olors pestilents. Eren éssers que no presentaven el més mínim indici de bondat i formaven veritables hordes que rebien el nom de Legions Infernals. Temibles i despietats, només perseguien l'aniquilació total de tots els pobles de Nubilum Terrae...Dóna-li una ullada al llibre

El pitjor no va ser la pandèmia. Covid-19.

Novel·la de ciència ficció / Edició en català

Una pandèmia es convertirà en el perfecte pretext per crear un Nou Ordre Mundial. Una civilització extraterrestre aprofitarà aquest moment de debilitat per a atacar el planeta. Part de la solució a l'extinció de la humanitat es trobarà a Breda, un petit poble de Girona.

Un dels cops que em vaig aturar, em va semblar sentir un soroll que venia de lluny, però que s’anava apropant. Era un so metàl·lic que brunzia sobre els arbres. Ràpidament em vaig apartar del camí, i em vaig amagar darrere d’un arbre, per veure què era. Vaig deixar la meva motxilla a terra, i vaig subjectar ben fort una pistola que havia aconseguit en una de les meves moltes incursions per les cases del poble...Dóna-li una ullada al llibre

Lo peor no fue la pandemia.

Novel·la de ciència ficció / Edició revisada en espanyol

Una pandèmia es convertirà en el perfecte pretext per crear un Nou Ordre Mundial. Una civilització extraterrestre aprofitarà aquest moment de debilitat per a atacar el planeta. Part de la solució a l'extinció de la humanitat es trobarà a Breda, un petit poble de Girona.

Después de diez años, el planeta Tierra seguía sumido en un caos de miedo y desolación. En este nuevo mundo reinaba un paisaje apocalíptico donde los pocos humanos que quedaban tenían miedo a salir de sus escondites, a hablar en voz alta e incluso a respirar. Las condiciones de vida empeoraban día a día, ya que era muy difícil encontrar agua potable y comida. El mundo vivía una situación de gran desesperación. Un mundo asolado donde únicamente imperaban el hambre, la sed y el miedo...Dóna-li una ullada al llibre

Nova Omicrom.

Novel·la de ciència ficció / Edició en espanyol

En aquesta nova història composta per tres llibres ens endinsem en un món de pandèmia i secretisme. En aquesta novel·la de ciència ficció, podem veure un Toni Benavente pesat, sense misericòrdia, que no té por de l'impacte. Aquest relat genera pànic i tensió en dosis exactes.

Nova Omicrom és un relat gairebé profètic amb un plantejament clar i concís del que li espera a l'ésser humà. Sortir del planeta, seguir explorant la immensitat del cosmos, descobrir el desconegut i tornar a néixer com l'espècie que va poder anar més enllà.

“Una gran pandemia que tendrá lugar en el siglo XXI, será el suceso que marcará la historia del gran secreto de la Orden”.
Palabras proféticas, bien guardadas por la Iglesia Cátara, la Orden Benedictina y la Orden del Temple.
La historia de los Templarios ha sido como tantas otras en la que el bosque no nos ha dejado ver el árbol; lo espectacular no ha permitido ver la sencilla y evidente realidad. La esfera de luz, finalmente escondida muy cerca de la Ermita de Sant Llop en Riells i Viabrea, podría limpiar la imagen herética y las patrañas esotéricas que se habían vertido a través de los siglos sobre la Orden del Temple, pudiendo convertir a Breda y Riells i Viabrea en importantes centros de interés y puntos de partida para la construcción de un nuevo futuro bajo la tutela de la Nueva Orden del Temple.